NISSEN FINETASTE: SALG AF FØDEVARER​

Vi skaber kontakt mellem producenter af høj kvalitet og relevante salgskanaler

om Nissen FineTaste

Med mere end 35 års erfaring med tilberedning, indkøb og salg fødevarer af høj kvalitet, er visionen med Nissen FineTaste at hjælpe mindre og mellemstore fødevareproducenter til at finde de rette salgskanaler og optimere salget til både den lille butik samt til kæder og grossister. Nye kontakter skabes og etableret salg udbygges og vedligeholdes.

Kunderne

Nissen FineTaste repræsenterer flere ambitiøse samarbejdspartnere, hvor hver især bliver hjulpet med individuel håndtering af salget af deres unikke produkter til det danske marked.

På Hybengården er der produceret marmelade, chutney, sirup og andre bærprodukter siden 1995. Råvarerne kommer fra egne marker samt fra kolleger, der lever op til vores strenge krav til kvalitet og bæredygtighed, ligesom sorten indenfor hver frugt- eller bærtype, bliver nøje udvalgt. Vilde bær fra de nordiske skove indgår også. Vi dyrker den rene, friske frugtsmag, der giver minder om en herlig sommerdag. Al produktion på Hybengården er håndarbejde. Hvert eneste glas marmelade er fremstillet med kærlighed og omhu.

Nissen fineTaste står for salget i Jylland og på Fyn.

Hos Ulrik Schade på Tranum Mølle Destilleri bliver der produceret Gin, Snaps og Akvavit i en meget høj kvalitet. Her er tale om mikrodestilleri med håndværk ned til mindste detalje. Ulrik har destilleret på eget anlæg siden 2018 og fik ret hurtig international anerkendelse i form af Guld og Sølv medaljer i Berlin og Asien, på International Spirits Competition i 2019. Og begge konkurrencer udmærkede også Tranum Mølle Destilleri til at være Årets Gin Destillatør i Danmark 2019.

Nissen Finetaste står for salget til udvalgte kunder i hele Danmark.

LH Fine Food er en velkendt handelsvirksomhed med især franske og danske specialiteter. Firmaet er grundlagt i 2008 og ejes i dag af Lene Hegermark. Det franske køkken står Lene nært og det er produkter som Hummersuppe, Fiskesuppe, Grøntsagsupper og en bred vifte af specialiteter fra and og gås, der udgør nerven i firmaet. Blandt de danske produkter er især saucerne fra Tasty Food en populær serie. Herudover føres også en elegant og bred serie af fiskespecialiteter på dåse fra Portugal.

Nissen Finetaste står for salget i Jylland og på fyn.
Min vision med Nissen FineTaste er at levere service af høj kvalitet og tæt samarbejde med kunden. Samarbejdet med flere forskellige kunder, skaber stor synergi til glæde for både køber og sælger
Henrik Nissen
Salg og gastronomi
LAD OS EKSPANDERE DIT SALG. KONTAKT OS I DAG.