Om Nissen FineTaste

Nissen FineTaste – prikken over i´et skabes med stor brancheerfaring og passion til kvalitet.

Nissen FineTaste

Visionen med Nissen FineTaste er at servicere et passende antal klienter med hjælp til salg af kvalitets føde- og drikkevarer, til målrettede kundegrupper. Det være sig både detail, specialhandel og foodservice. Daglig kontakt til eksisterende kunder og skabelse af kontakt til nye kunder er nøgleordene for hverdagen hos Nissen FineTaste. Der skabes synergier mellem de forskellige kundegrupper og ikke mindst giver synergierne i hverdagen, ud over en række praktiske fordele, også en stor økonomisk besparelse for den enkelte klient. Nissen FineTaste drives af Henrik Nissen, oprindeligt fra Midtjylland og nu bosiddende i Hadsten. 

Henrik er udlært kok på Brøndums Hotel i Skagen, og har som kok arbejdet på adskillige hoteller og restauranter – alle med høj kvalitet for øje. Med årene skulle kokkefaget skiftes ud og Henrik blev produktchef hos DSB Restauranter. 

 

Efter 3 år her, stod den på salgsarbejde, først som salgskonsulent og de sidste 14 år som salgschef for en fødevareproducent Cervera og en fødevareimportør Nordana – begge med salg af kvalitetsfødevarer. Fælles for alle stillinger har fokus ligget på foodservice, men særligt årene med Cervera og Nordana har skabt et kendskab til specialhandel og detail. Alt sammen ligger et solidt fundament for grundlæggelsen af Nissen FineTaste.

Med en central placering i Jylland, rækker muligheden for et samarbejde over hele Danmark. Nissen FineTaste er ikke kun grundlagt med udgangspunkt i erhvervsfaglig interesse, men også med en dybdegående passion for alle sider og niveauer af gastronomiens verden.

LAD OS EKSPANDERE DIT SALG.
KONTAKT OS I DAG.